FOTO-VIDEO: Locatari TERORIZAȚI de clienţii NON-STOP-ului de la TIC TAC din OSTROVENI

02 Sep 2015
FOTO-VIDEO: Locatari TERORIZAȚI de clienţii NON-STOP-ului de la TIC TAC din OSTROVENI Foto: Vocea Valcii
Video: Youtube/Vocea Valcii
De mai bine de o jumătate de an, râmnicenii care locuiesc în blocurile din vecinătatea zonei recunoscută ca „Tic-Tac” sunt terorizaţi de scandalagiii care se adună în jurul singurului magazin cu program non-stop din zonă şi fac un tărăboi de nedescris. După orele 22.00, zona de la Tic-Tac parcă se transformă într-un adevărat ghetou.

Maşini care blochează strada, oamenii care strigă, înjură şi consumă băuturi alcoolice, aceasta este atmosfera pe care locatarii trebuie să o suporte aproape în fiecare noapte. În zadar sună la 112 deoarece până la venirea Poliţiei, scandalagiii sunt plecaţi de mult.

Sătui de această situaţie care tinde să se permanentizeze, mai mulţi locuitori din zonă s-au adresat primăriei Râmnicu Vâlcea, solicitând verificarea de urgenţă a firmei SC GLOB INVEST SRL, cea care deţine un punct de lucru, respectiv un magazin mixt situat în Rm. Vâlcea, la intersecţia dintre str. Mihai Eminescu şi Aleea Teilor, punct Tic-Tac. Este vorba chiar de magazinul cu program Non-stop, unde se strâng cei care fac scandal şi gălăgie noapte de noapte.

Scandalul de la Tic-Tac

„Precizăm faptul că în fiecare noapte se strâng un număr de persoane, ce au un caracter dubios, fiind prezenţi, de asemenea, grupuri de romi şi tineri (minori), care consumă alcool cumpărat de la acest magazin în faţa lui, pe domeniul public. După consumarea alcoolului, aceşti tineri înjură, vorbesc tare, ascultă muzică la maxim în maşinile ce le opresc într-o zonă interzisă staţionării, blocând chiar strada. Tot acest zgomot este resimţit de noi, locatarii, fiind terorizaţi din cauza aceasta, creându-ne un disconfort fonic din cauza căreia nu putem să ne odihnim. Magazinul este situat vizavi (peste stradă) de blocurile unde locuim.

De asemenea, precizez faptul că am solicitat în nenumărate rânduri intervenţia Poliţiei de proximitate, fiind luate numeroase măsuri contravenţionale privind cele arătate mai sus, dar nici ei nu pot lua mereu acestei măsuri.

Precizăm că în zonă mai sunt şi alte magazine de alimentaţie publică, care pentru a evita disconfortul fonic, îşi întrerup programul de funcţionare în jurul orei 22:00, maxim 23:00.

Ca o concluzie a prezentei sesizări, vă solicit, în numele tuturor semnatarilor prezentei să dispuneţi efectuarea unui control inopinat, după ora 24:00, unde să verificaţi cele sesizate de mine şi de ceilalţi colocatari şi să dispuneţi următoarele:

• În cazul în care unitatea de alimentaţie publică îşi desfăşoară activitatea în varianta non-stop, vă solicităm ca unităţii să-i fie reanalizat programul de funcţionare, şi să dispuneţi, în calitate de unitate administrativă competentă, modificarea programului până la ora 22:00”, se arată în plângerea locatarilor către primarul interimar din Râmnicu Vâlcea, Ion Gigi Matei.


Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...