Administrator de la „Gladiola”, trimis în judecată pentru delapidare

Administrator de la „Gladiola”, trimis în judecată pentru delapidare Foto: arhiva Vocea Valcii
Încă din anul 2010, preşedinţii Asociaţiei de Proprietari „Gladiola” din Râmnicu Vâlcea au sesizat că administratorul/contabil Alexandru C. – 68 de ani, şi-a însuşi o sumă mare de bani din sumele încasate de la locatari.

Cercetările au durat aproape cinci ani de zile, însă, într-un final, în luna august 2015, poliţiştii de la IPJ Vâlcea au reuşit să finalizeze ancheta şi să-l trimită în judecată pe individ, acuzându-l de delapidarea asociaţiei cu suma de 200.000 lei.

„În urma materialului probatoriu în cauză, s-a stabilit faptul că aceasta, în calitate de administrator al unei asociaţii de proprietari şi-a însuşit din casierie suma de bani, pentru care expertiza contabilă nu a identificat documente justificative de plată sau documente care să ateste depunerea sumei în contul asociaţiei deschis la bancă, dar şi din suma pentru care nu au fost identificate documente justificative cu privire la necesitatea achiziţiei de materiale sau lucrări şi nici recepţii ale lucrărilor executate sau a materialelor.

După finalizarea cercetărilor, poliţiştii au întocmit referate de terminare a urmăririi penale, propunând trimiterea în judecată a administratorului sub aspectul comiterii infracţiunii de delapidare în formă continuată, propunere ce a fost confirmată de către procurorul cauzei” – se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...