Preşedintele slovac cu privire la imigranţi: Nu noi am bombardat Libia!

Preşedintele slovac cu privire la imigranţi: Nu noi am bombardat Libia! Foto: stirileprotv.ro
Preşedintele slovac, Robert Fico, a spus că Slovenia este obligată să accepte nişte responsabilităţi pentru probleme pe care nu ea le-a creat: „Am o singură întrebare: Cine a bombardat Libia? Cine a creat probleme în Africa? Slovacia? În niciun caz!”.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al ministrului slovac de Interne, Ivan Metik, a anunțat că Slovacia nu va accepta decât imigranți creștini din Siria în cadrul programului UE de relocare a imigranților. „Putem primi 800 de musulmani, dar nu avem nicio moschee în Slovacia. Deci, cum se vor putea integra musulmanii dacă nu se vor simți ca acasă?”, a spus oficialul slovac.

Slovacia urmează să primească 200 de persoane din taberele din Turcia, Italia și Grecia în cadrul planului UE de a redistribui 40.000 de noi imigranți.

Agenția ONU pentru Refugiați a (UNHCR) a cerut țărilor să manifeste deschidere pentru noii veniți.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...