Producătorii de parmezan dau în judecată Pornhub

Producătorii de parmezan dau în judecată Pornhub Foto: anticalatteriaducale.it
Consorţiul italian al producătorilor de parmigiano reggiano - un tip de parmezan cu denumire de origine controlată - vor să dea în judecată Pornhub, celebrul site de clipuri video XXX, pentru că au folosit numele produsului lor într-o reclamă, fără a le cere permisiunea.

Într-o reclamă la noul său serviciu de streaming digital cu plată, Pornhub Premium, un cuplu face cumpărături într-un supermarket. "De ce nu am cumpăra şi nişte parmigiano reggiano maturat?", îşi întreabă bărbatul partenera. "Se pare că este un «Pornhub premium» al brânzeturilor", adaugă acesta.

Avocaţii uniunii producătorilor de parmigiano reggiano ameninţă cu acţiuni în instanţă pentru a apăra imaginea celebrului lor parmezan, afirmând că că reclama nu este “numai de prost gust şi inacceptabilă, dar şi ofensatoare pentru producătorii noştri şi munca lor”.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...