VITEZA I-A UCIS! Români morţi pe autostradă în Germania!

VITEZA I-A UCIS! Români morţi pe autostradă în Germania! Foto: Agerpres
Sfârşit tragic pentru doi români, care au murit într-un grav accident pe autostrada A3 din Germania. Conform ultimelor informaţii, ei se aflau într-un microbuz în momentul în care s-a produs evenimentul rutier.

Din câte se pare, şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului, vehiculul în care se aflau românii izbindu-se violent de remorca unui autocamion staţionat, ce efectua reparaţii de întreţinere pe autostradă. Din păcate, şoferul de 35 de ani şi o fată minoră de 15 ani, care se afla pe unul din scaunele din faţă, nu au mai avut nicio şansă.

Alte cinci persoane din microbuz, patru femei şi un bărbat, cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani, sunt grav rănite, ele fiind transportate cu elicopterele la cele mai apropiate spitale din zonă.

Poliţiştii din Germania au susţinut că principala cauză a producerii accidentului a fost viteza excesivă.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...