Dosarul Nana face cale întoarsă la Parchet

Dosarul Nana face cale întoarsă la Parchet foto: jurnalul.ro
Atât de bine a fost instrumentat celebrul Dosar Nana, în care apare numele Băsescu, încât magistraţii au decis să îl restituie către procurori. Cauza a fost trimisă în judecată în luna mai a anului 2015, cei care s-au ocupat de acest dosar fiind procurorii Parchetului General.

Numai că, acum, la aproape trei luni de la trimiterea cauzei pe rol, judecătorii Tribunalului Călăraşi au luat decizia de a întoarce dosarul la Parchetul General. Trebuie menţionat totuşi că decizia magistraţilor nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel de către procurori.

După cum bine se ştie, în Dosarul Nana au fost trimişi în judecată 11 inculpaţi, care sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de conflict de interese, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale sau fals în înscrisuri sub semnătură privată. Mai mult, procurorii au pus sub sechestru zeci de hectare de teren, printre care şi pământul Ioanei Băsescu, fiica fostului preşedinte al României, Traian Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...