TESTAMENTUL LUI TRANCĂ

Iubiţi colegi din CJ, eu, Teodor Trancă, aflat în deplinătatea puterilor mele mintale, căci, iată, ştiu pe dinafară că 7x6 fac 38 şi că distanţa cea mai scurtă dintre două puncte e cu taxiul şi simţindu-mi sfârşitul politic aproape, am decis ca din puţinul agonisit dintr-o leafă amărâtă de avocat să vă las şi vouă câte ceva, după cum urmează:

Lui Titi îi las parola contului meu de facebook unde fetele ştiu că am statură atletică, că sunt superviril şi că semăn cu Brad Pitt înainte să pună mâna pe el şi să-l nenorocească Angelina Jolie. Titi, n-ai decât să întinzi mâna şi să culegi trufandale cum nici nu ţi-ai imaginat!

Lui Gogu îi las un număr de telefon la care în seara în care am venit eu bine dispus de la o nuntă, aş putea să jur că mi-a răspuns chiar Elodia. Când m-am trezit din euforie şi am vrut să-l sun pe guru Dan Diaconescu, la numărul ăsta n-a mai răspuns nimeni, dar eu zic că trebuie insistat.

Lui Toni îi las colecţia mea de ziare Oglinda scrise de pana maestrului guru Dan Diaconescu şi încă necitite de nimeni.

Celorlalţi colegi le las locul rămas vacant în urma retragerii mele precipitate să se bată pe el cât or vrea, că şi aşa n-au lucruri mai bune de făcut în CJ!
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Redactia

Telefoane:
+40 250 735 511
+40 350 806 801
Email:
voceavalcii@yahoo.com
redactia@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...