Marea Britanie înăspreşte măsurile împotriva imigranților

Marea Britanie înăspreşte măsurile împotriva imigranților Foto: telegraph.co.uk
Ministrul pentru imigraţie al Marii Britanii, James Brokenshire, a anunţat că se vor lua noi măsuri împotriva imigranţilor ilegali, cei care vor fi găsiţi muncind fără forme legale riscând pedepse cu închisoarea şi confiscarea câştigurilor, potrivit Reutes.

„Oricine crede că Marea Britanie este uşor de înşelat ar trebui să nu aibă niciun dubiu, dacă te afli aici în mod ilegal, vom lua măsuri pentru a te împiedica să munceşti, să închiriezi un apartament, să deschizi un cont la bancă sau să conduci o maşină. Vom continua să stârpim abuzul şi să construim un sistem de imigraţie care funcţionează în interesul poporului britanic şi al celor care se conformează regulilor”, a declarat ministrul pentru imigraţie, James Brokenshire.

La revenirea parlamentarilor britanici din vacanţă, în septembrie, Guvernul de la Londra va înainta un proiect legislativ prin care munca ilegală va fi considerată infracţiune, pedepsită cu închisoarea până la şase luni şi amendă în cuantum nelimitat. De asemenea, câştigurile obţinute din aceste activităţi vor fi confiscate.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...