În depozitul de la Tianjin - China se aflau cel puțin 3.000 de tone de produse periculoase

În depozitul de la Tianjin - China se aflau cel puțin 3.000 de tone de produse periculoase Foto: independent.co.uk
Ministerul securității publice din China a confirmat că în depozitul din portul orașului Tianjin, care a explodat săptămâna trecută, se aflau cel puțin 3.000 de tone de circa 40 de produse chimice periculoase.

Între cele 3.000 de tone aflate în depozitul unde au survenit exploziile existau 800 de tone de nitrat de amoniu, 700 de tone de cianură de sodiu și 500 de tone de nitrat de potasiu, a precizat Niu Yueguang, directorul adjunct al Departamentului de pompieri din cadrul Ministerului securității publice.

În urmă cu câteva zile, autoritățile municipale din Tianjin informaseră deja că în depozite, în momentul exploziei, se aflau 700 de tone de cianură.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...