Introducerea jocurilor Solitaire şi Minewsweeper de Microsoft a avut un scop ascuns

Introducerea jocurilor Solitaire şi Minewsweeper de Microsoft a avut un scop ascuns foto: playtech.ro
Compania Microsoft a avut un motiv ascuns de a introdus jocurile Solitaire şi Minewsweeper. Gigantul IT a dorit ca prin introducerea acestor jocuri să înveţe utilizatorii câteva lucruri utile legate de calculatoare.

În urmă cu 25 de ani, nebunia tehnologiei era încă la început, iar oamenii aveau nevoie să se obişnuiască repede cu computerele. Astfel, în 1990, Microsoft a lansat jocul Solitaire care avea drept scop să înveţe utilizatorii cum să folosească un mouse. Jocul a fost cel mai simplu şi mai util mod de a „preda” funcţii precum „drag and drop”.

Tot la fel, în 1992, a fost lansat Minesweeper, care avea drept scop ca utilizatorii de computere că se obişnuiască cu „click stânga” şi „click dreapta”.

Din 2012, Microsoft nu a mai încorporat jocurile în Windows, dar ele pot fi descărcate din magazinul de aplicaţii. Deci, şi de data aceasta există un motiv ascuns: utilizatorii trebuie să se obişnuiască cu magazinul Windows Store.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...