Criminalul de la Casa Românească vrea să fie eliberat! Vezi ce au hotărât magistraţii!

Criminalul de la Casa Românească vrea să fie eliberat! Vezi ce au hotărât magistraţii! Foto: arhiva Vocea Valcii
În data de 5 august 2015, magistraţii Tribunalului Vâlcea au judecat prelungirea măsurii arestării preventive a criminalului de la Casa Românească, din Călimăneşti – judeţul Vâlcea, cel care i-a luat viaţa bodyguardului vâlcean Constantin Ionică.

Tragicul eveniment a avut loc în data de 9 iulie 2015, iar de atunci criminalul din Craiova, Robert Mădălin Crăciun, se află în arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Vâlcea. Cum perioada arestului preventiv era pe punctul de a se termina, magistraţii au decis să-i prelungească măsura şi să-l menţină după gratii pentru încă 30 de zile. Criminalul Crăciun a contestat însă decizia la Curtea de Apel Piteşti şi a cerut să fie anchetat şi, mai apoi, judecat în stare de libertate.

După cum bine se ştie, odioasa crimă în care Constantin Ionică şi-a pierdut viaţa a avut loc în dimineaţa zilei de 9 iulie 2015, când bodyguardul de la Casa Românească din Călimăneşti a încercat să aplaneze conflictele generate de gruparea de sportivi din Craiova, din care făcea parte din criminalul Robert Mădălin Crăciun.

Din ancheta poliţiştilor şi procurorilor a rezultat că două grupuri de sportivi, din Craiova şi Sibiu, s-au cazat la Complexul turistic Casa Românească, din staţiunea Călimăneşti/ Căciulata şi s-au pus pe chefuit. Conflictul între cele două grupuri ar fi izbucnit în jurul orelor 03.50, iar ghinionul a făcut ca vâlceanul Constantin Ionică să se afle la recepţia complexului turistic. Rugat de recepţioneră să intervină, acesta a încercat să aplaneze scandalul, însă din încăierare s-a ales cu lovituri grave, care l-au costat viaţa.

Bărbatul a fost găsit mort într-un şanţ abia a doua zi dimineaţa, în faţa restaurantului Casa Românească din localitatea Călimăneşti, judeţul Vâlcea. În legătură cu decesul lui Constantin Ionică, medicul legist al Spitalului de Urgenţe Vâlcea care a făcut autopsia, dr. Marian Avrămoiu, ne-a declarat: „Victima a primit o lovitură craniană (în faţă), s-a dezechilibrat, a căzut la pământ, leziunile fiind produse ca urmare a căderii descumpănitoare”. Prin acest verdict medical se conturează, până acum, infracțiunea de lovitură cauzatoare de moarte.


Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...