Madonna şi Sean Penn, ipostază SEXY

"Se apropie aniversările noastre", este mesajul postat de Madonna pe o rețea de Social Media, alături de o fotografie în care Sean Penn o sărută pe obraz în timp ce ea își lasă capul pe spate.

Fotografia este una realizată alb-negru, din 1988, când cei doi erau căsătoriţi şi au participat la un eveniment caritabil.

Madonna şi Sean Penn s-au căsătorit în anul 1985 şi au divorţat 4 ani mai târziu în 1989. Ei erau numiţi "otrăvitorii soți Penn" deoarece preferau să provoace scandaluri în public ori de câte ori aveau ocazia.

Deşi au divorţat, apropiaţi ai Madonnei spun că Penn este iubirea vieţii ei. Cei doi au rămas în relaţii foarte bune după divorţ.

Sean Penn are 54 de ani și e născut pe 17 august, iar Madonna are 56, ziua ei de naștere fiind pe 16 august.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...