TENDER rămâne după gratii! Decizia îi aparţine preşedintelui Iohannis

15 Aug 2015
Omul de afaceri Ovidiu Tender a fost condamnat definitv la 12 ani şi 7 luni de puşcărie în dosarul Carom. La Palatul Cotroceni a fost depusă, nu se ştie de cine, o cerere de graţiere, pe care preşedintele Klaus Iohannis a respins-o.

Familia şi avocaţii lui Ovidiu Tender susţin că acesta nu a făcut nici în nume personal, nici altcineva din anturajul său, vreo cerere de graţiere.

Sotia lui Ovidiu Tender este decisă să depună o plângere penală in rem pentru cererea falsă de graţiere. Aceasta a fost redactată cu doua zile înainte de condamnarea lui Tender.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...