De Sfânta Maria, poliţia din Vâlcea iese în stradă

Sărbătoarea ,,Adormirea Maicii Domnului” este una dintre cele mai importante sărbători religioase de la noi, prilej cu care oamenii participă în număr mare slujbele care vor avea loc înb data de 15 august. În acest context, pentru a preîntâmpina eventuale evenimente nedorite, IPJ Vâlcea va spori numărul de oameni ai legii pe lângă lăcaşurile de cult.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a luat măsuri suplimentare pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice deoarece în Vâlcea, în data de 15 august vor avea loc peste 10 manifestări religioase cu participare numeroasă (peste 500 persoane).

Astfel, peste 740 poliţişti cu peste 300 echipaje auto vor acţiona în perioada 14 – 16.08.2015 pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică.

De asemenea poliţia rutieră va acţiona cu aparatura radar din dotare pe 15 sectoare de drum naţional pentru prevenirea evenimentelor rutiere.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...