Criminal periculos din Spania, prins în România

Criminal periculos din Spania, prins în România Foto: lavozlibre.com
Sergio Morate, de origine spaniolă, în vârstă de 29 de ani, a comis un dublu asasinat în oraşul Cuenca, din Spania şi apoi a fugit în România, la un prieten de-al său din judeţul Timiş.

Autorităţile judiciare spaniole au emis pe numele său un mandat european de arestare şi în urma colaborării cu poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din Lugoj l-au prins pe acesta joi. Bărbatul spaniol a fost arestat împreună cu românul care l-au ajutat să se ascundă.

Sergio Morate a fost dus astăzi la Curtea de Apel Timişoara pentru a fi arestat provizoriu, până va fi predat autorităţilor spaniole, iar prietenul său din lugoj care l-a ajutat este cercetat pentru favorizarea infractorului.

Spaniolul este acuzat că a ucis două tinere în vârstă de 24, respective 26 de ani, apoi le-a ars cadavrele cu var nestins. Una dintre tinerele omorâte era chiar iubita criminalului.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...