Expoziție de fotografii cu Fidel Castro

Expoziție de fotografii cu Fidel Castro Foto: cnn.com
În onoarea fostului lider al Revoluţiei cubaneze, la Havana, a fost deschisă o expoziție de fotografii. În cadrul expoziţiei pot fi vizualizate 50 de fotografii ale lui Fidel Castro, din cei 50 de ani pe care i-a petrecut la conducerea Cubei.

Vicepreşedintele Miguel Diaz-Canel a inaugurat expoziţia, cu chiar câteva zile înainte de redeschiderea oficială a Ambasadei SUA la Havana.

Sunt expuse fotografii cu portrete mai puțin cunoscute ale lui Fidel Castro din perioada în care a condus campania de îndepărtare de la putere a fostului dictator Fulgencio Batista Zaldívar, susținut de către Statele Unite, în 1959. Incidentele de atunci au dus la întreruperea relaţiilor diplomatice dintre America şi Cuba, relaţii care au fost reluate de curând.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...