ROMÂNIA SE TOPEŞTE! Urmează trei zile caniculare

ROMÂNIA SE TOPEŞTE! Urmează trei zile caniculare Foto: meteoromania.ro
În cursul zilei de luni, 10 august, valul de căldură va persista în vestul şi nord-vestul ţării, dar se va extinde şi în regiunile estice şi, local, în cele sudice, ne avertizează Administraţia Naţională de Meteorologie. În Maramureş, Crişana, Banat, Moldova, cea mai mare parte a Munteniei, sudul Olteniei şi vestul Transilvaniei, se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35 - 36 de grade şi izolat 37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Marţi şi miercuri, 11 şi 12 august, valul de căldură se va intensifica şi va cuprinde toată ţara. Temperaturile maxime vor atinge frecvent 35 - 37 de grade şi izolat 38 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi local pragul critic de 80 de unităţi, în zonele de câmpie şi podiş.

În trei judeţe din ţară (Arad, Bihor şi Satu Mare), luni, marţi şi miercuri (10, 11 şi 12 august) va fi cod portocaliu de caniculă, înregistrându-se temperaturi maxime în jurul valorii de 38 de grade, iar disconfortul termic se va menţine deosebit de accentuat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...