CINE CONDUCE PSD? INTERCEPTARI SECRETE

Convorbire între Victor Viorel Ponta zis și Mititelul Titulescu și liderul spiritual – guru Adrian Năstase. Pentru cei care contestă autenticitatea discuției anunțăm că pot asculta caseta originală dacă se au bine cu Președintele Băsescu.

A.N. – Dragă Victoraș, așa nu mai merge! Când m-am trezit dimineață, pantofiorii mei de vânătoare nu erau lustruiți cum se cuvine! Chiar vrei să te iau la pumnișori?

V.V.P. – Schiau, schiau, schiau, am greșit. Am stat toată după-amiaza să vă cos paiete pe noul furou pe care vi l-a cumpărat Daciana din leafa ei amărâtă de câteva zeci de mii de euro și am uitat că astăzi mergeți la vânătoare de pitulici!

A.N. – Asta nu e tot, Viorel! Zăhărelul pe care mi l-ai pus în cafeluța cu lăptic era așa de amar, că mi s-a făcut gurița ca o cireșică atunci când am sorbit!

V.V.P. – Schiau , scherlau, scherlau, iertare! Din greșeală, în loc de zahăr am folosit laxativul domnului Iliescu. Acum înțeleg de ce mi-a zis să-i pun și un supozitor, ca să poată zâmbi relaxat la emisiunea tv unde era invitat să moțăie.

A.N. – Nu căuta scuze ieftine, Victoraș, că te dau pe mâna lui Mitrea și doar știi ce pățești când pune ăla mâna pe manivelă! Când ies din jacuzzi vreau ca pantofii să străluceasca! Sa-mi pregătești și pufoaica aia cu volănașe, c-am auzit că se răcește vremea.

V.V.P. -Schiau, schiau, scherlau, schelalalu, am înteles, șefu’ săru’ mâna, să trăiți! O singură dorință aș avea la dumneavoastră. Când mai veniți pe la sediul PSD, nu mă mai puneți să vă pup mâinile și să stau în genunchi. Cei care cred că eu mai sunt ceva in partid au început să-și dea coate și să bârfească!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...