BRACONAJ pe râul OLT: Trei bărbaţi, prinşi cu unelte ILEGALE!

În data de 7 august a.c., jandarmii vâlceni au luat la purecat râul Olt, în zona localităţilor Băbeni, Ioneşti şi Călina, în cadrul unei acţiuni solicitate de Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Mehedinţi – Filiala Oltenia. Cu această ocazie, jandarmii au depistat trei bărbaţi care pescuiau ilegal.

Astfel, în jurul orei 11:00, S. Ion din Vitomireşti a fost depistat de jandarmi pe râul Olt, la aproximativ 500 m amonte de CHE Ioneşti, în dreptul localităţii Ioneşti, în timp ce pescuia cu ajutorul a trei undiţe, pe fiecare fiind ataşată câte o plasă monofilament tip paraşută de 1,5 X 1,5 m.

În jurul orei 11:20, C. Marinel din Slatina, a fost depistat de Jandarmi pe râul Olt, la aproximativ 300 m aval de CHE Zăvideni, în dreptul localităţii Călina, în timp ce pescuia cu ajutorul unei undiţe pe care avea montată o plasă monofilament tip paraşută de 2 X 2 m.

În jurul orei 11:30, numitul P. Ion din Slatina, a fost depistat de jandarmi pe râul Olt, la aproximativ 300 m aval de CHE Zăvideni, în dreptul localităţii Călina, în timp ce pescuia cu ajutorul unei undiţe pe care avea montată o plasă monofilament tip paraşută de 2 X 2 m.

Celor trei bărbaţi le-au fost întocmite acte de constatare pentru comiterea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament. Actele de constatare vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Uneltele folosite la săvârşirea faptei au fost ridicate în vederea confiscării şi au fost predate inspectorului piscicol din cadrul Agenţiei Naţionale pentru Pescuit şi Acvacultură Mehedinţi – Filiala Oltenia.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...