ÎNVĂŢĂTURILE LUI GURU BIVOLARU CĂTRE DISCIPOLUL SĂU, GURIŢA

Iata, fiule, ca nu zadarnice au fost eforturile tale de integrare spirituala in absolut si aici ma refer la lungile zile cand te trimiteam dupa bautura si tigari, fara sa-mi pese ca ai fi poftit si tu la tinerele venite la mine spre initiere.

Am decis, tanarul meu invatacel, sa-ti explic cum sta treaba cu yoga universala si cu spirala sexuala la care visez de cand ma fugareau militienii prin parcuri si ma obligau la pozitii yoga obscene prin boscheti.Toata smecheria e sa te imbraci intr-un cearceaf alb, sa zici ca esti guru si sa bolborosesti propozitii cat mai greu de inteles in care sa intre cat mai multe cuvinte in hindi.

Adica in loc sa spui am baut cam multa bere si trebuie sa merg la toaleta, spui Maiṁ bahuta jyādā spirala misa bīyara pītē thē aura integrare maiṁ pēśāba jānā univers kara sakatē haiṁ pipi!Ce poate fi ai simplu? Hai, du-te si mai cumpara ceva de baut! Ēka pēya vodka sau rom akharīdanē kē bhī jānā coca cola!

 

• Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...