Vizita bătrânei poame

Ministrul Fondurilor Europene, în vizită la Vâlcea

Ora 10. Întâmpinat de două duzini de babe minţite de senatorul Coca Laurenţiu că se vor distribui gratis mici şi icoane cu Arsenie Boca, înaltul oaspete coboară din tren. Este omenit, conform tradiţiei străbune cu pâine turcească, sare din Madagascar şi ţuică de prune chiliene. Domnul Marius Nica îngurgitează tot ce i se oferă, mulţumeşte frumos şi râgâie româneşte.

Ora 11. La insistenţele senatorului Coca, domnul Nica începe să ţină un discurs politic, dar la rugăminţile babelor abandonează ideea şi trece la bancuri fără perdea cu Ion şi Maria.

Ora 12. Se vizitează un prim obiectiv economic, dar chelnerii spun că masa nu e încă gata şi-i roagă pe oaspete să revină.

Ora14. Dejun oficial. Se dezbat probleme cruciale ale judeţului, cine cu cine se mai ţine care demnitar are ibovnica mai arzoaică şi dacă există vreun politician vâlcean dependent de Viagra şi cum face când intră în sevraj.

Ora 16. Oaspetele pleacă în grabă. Trebuie neapărat să ajungă în Bucureşti la ora 20. Începe serialul turcesc Puterea destinului.

*****************

Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...