Poliţia Locală din RÂMNICU VÂLCEA, la vânătoare după maşinile URBAN

Marţi, 4 august a.c. la Poliţia Locală, instituţie subordonată Primăriei Râmnicu Vâlcea, a avut loc o şedinţă, unde şeful instituţiei, Ion Sâia, le-a trasat ordine subordonaţilor săi să amendeze toate maşinile Urban pe motiv că nu ar deţine autorizaţie de a circula în municipiu.

Sîia a cerut să vadă toate procesele verbale după ce se aplică amenzile. Practic, poliţiştii locali, plătiţi din impozitele şi taxele contribuabililor, sunt puşi să vâneze maşinile URBAN.

Mai grav, au venit oameni la redacţie, care ne-a povestit că după ce a plecat reprezentantul firmei ROMPREST, cu care respectivul nu a dorit să semneze contract, pentru că are unul perfect valabil cu URBAN, a apărut un poliţist local, care i-a adus la cunoştinţă că dacă nu semnează cu Romprestul va fi amendat.
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...