Prinşi în flagrant la BRACONAJ PISCICOL pe râul OLT

Un bărbat din comuna Orleşti, pescuia în râul Olt, pe raza comunei Ioneşti, având asupra sa două lansete prevăzute cu mulinetă, care aveau ataşate unelte de pescuit confecţionate din plasă monofilament, tip ,,paraşută” , precum şi un număr de 15 astfel de unelte din monofilament.

El a fost prins în flagrant de poliţişti în dimineaţa zilei de 4 august a.c.

De asemenea, poliţiştii au depistat pe C. Marinel, de 54 de ani şi P. Ion, de 59 de ani, ambii din municipiul Slatina în timp ce pescuiau pe raza comunei Drăgoeşti folosind plasă de pescuit monofilament.

Oamenii legii au confiscat uneltele interzise pentru deţinere şi au întocmit dosar penal conform prevederilor O.G. nr. 23/2008.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...