SCRISOARE DIN PUŞCĂRIE

DRAGĂ GÂDEA,

Să nu te superi dacă îți scriu micile mele rânduri pe hârtia de împachetat pe care o folosesc deținuții la toaletă, dar altceva n-am găsit. Află despre mine că viața în pușcărie nu-i chiar așa de grea cum se aude, dăm cu banul și dacă ai noroc să cadă stema, scapi și nu mai ești fetița.

Mâncarea e bună, pentru că a primit Mitrea pachet și ne-a omenit și pe noi, iar la muncă nu ne-au scos încă, pentru că deținutul care avea grijă de unelte le-a vândut pe toate.

Stăm noaptea şi ne uităm la emisiunea ta până ne bat puşcăriaşii din celulele învecinate cu cănuţele de table în perete după care facem pe noi de râs până în zori când ne dă gardianul cheia de la latrină. Ce poate fi mai frumos?

Am şi eu o rugăminte... În amintirea clipelor frumoase, când tu veneai la mine în birou să-ţi ridici salariul şi eu te lăsam să mă pupi în fund până oboseai, o să te rog să-mi trimiți și mie pachet. Urgent, pentru că Fiară și Căpățână, colegii mei de celulă se bazează pe el. Cu drag, domn’ profesor Voiculescu.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...