15 poliţişti morţi într-un accident aviatic

În cadrul unei operaţiuni contra Clanului Usuga, din Columbia, care a avut loc marţi, din Columbia, un elicopter s-a prăbuşit având la bord 17 poliţişti. Clanul Usuga, cunoscut şi sub numele de Los Urabenos, este cea mai mare organizaţie de traficanţi de droguri din Columbia. Accidentul a avut loc într-o zonă împădurită şi cu acces dificil.

Cincisprezece poliţişti din cei 17 şi-au pierdut viaţa în nord-vestul Columbiei în cadrul acestei operaţiuni. „În cursul unei ofensive desfăşurate în cadrul operaţiunii Agamemnon, împotriva Clanului Usuga, un aparat de tip Blackhawk s-a prăbuşit între (localităţile) Carepa şi Chigorodo (regiunea Antioquia) cu 17 pasageri la bord, dintre care 15 au murit”, a transmis printr-un comunicat poliţia columbiană. Ceilalţi doi poliţişti care au scăpat cu viaţă sunt internaţi în spital, cu răni foarte grave.

„Echipe specializate s-au deplasat în zona accidentului pentru a demara o anchetă, ale cărei prime elemente arată că a fost vorba despre o defecţiune mecanică şi accidentală”, se arată în acelaşi comunicat.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...