Paramedic acuzat de viol şi pedofilie, ACHITAT de instanţă

03 Aug 2015
Paramedic acuzat de viol şi pedofilie, ACHITAT de instanţă foto http://specialarad.ro
Scandalul sexual de acum un an de zile în care protagonist a fost un paramedic SMURD, care a fost acuzat că ar fi agresat sexual şi violat mai multe fetiţe într-o tabără din Râşnov a fost tranşat de Judecătoria Zăneşti cu o achitare de zile mari. Paramedicul, cercetat sub control judiciar a fost achitat în data de 3 august.

Vasile Grosoşiu, din Bucureşti, a fost arestat preventiv în 5 septembrie 2014 şi după trei luni judecătorii Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov au decis să-i înlocuiască măsura cu arestul la domiciliu. Paramedicul a contestat şi această decizie, solicitând să fie cercetat în stare de libertate. În data de 16 aprilie 2015, acesta a fost pus sub control judiciar, însă avea obligaţia ca pe durata măsurii controlului judiciar să poarte permanent un sistem electronic de supraveghere.

Procurorii l-au trimis în judecată pe paramedic, Vasile Grosoşiu fiind acuzat de agresiune sexuală (două infracţiuni) şi viol (două infracţiuni) asupra unor fete cu vârste între 9 şi 14 ani, aflate într-o tabără din Râşnov.

Vasile Grosoşiu lucra ca paramedic la o tabără în Râşnov. Prima sesizare la poliţie a fost făcută în data de 8 august 2014 de directorul taberei. Acesta susţinea că mai multe fetiţe s-au plâns că ar fi fost atinse în zone intime de către paramedic, iar ulterior la Poliţia Râşnov au fost înregistrate alte trei plângeri din partea părinţilor unor fetiţe care au fost în tabăra respectivă.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...