A MURIT investitorul de la USG-Ciech din Vâlcea!

A MURIT investitorul de la USG-Ciech din Vâlcea! foto http://kulczykinvestments.com
Jan Kulczyk, cel mai bogat om de afaceri din Polonia, care avea afaceri de 4,3 miliarde de dolari, a murit în urma unor complicaţii ale operaţiei chirurgicale, pe a suferit-o.

Polonezul avea 65 de ani şi a făcut avere, în urma privatizărilor celor mai importante societăţi de stat din Polonia, după 1990.

Jan Kulczyk a intrat în lumea afacerilor, cu prima reţea de telefonie mobilă, precum şi numeroase proiecte în industria bancară , energie şi infrastructură.

În România, Jan Kulczyk avea afaceri în Vâlcea şi Satu Mare, cumpărând producătorul de sodă calcinată Ciech Soda România (fosta Uzinele Sodice Govora) şi Serinus Energy, o firmă de explorare de petrol şi gaze naturale care deţine o concesiune în Satu Mare.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...