RUGĂCIUNEA LUI DANIEL PENTRU PLOAIE

Doamne, îndură-te de mine, păcătosul, şi fă ca în următoarele zile cursul euro să scadă şi astfel să-mi pot şi eu permite să cumpăr câteva milioane întru slava Ta.

Mai trimite-mi, Doamne, donaţii constând în maşini Mercedes, aparatură electronică ultraperformantă la minim zece mii de euro bucata, şi aur la greu ca să facem şi noi o bună impresie la chiolhanurile pe care le dăm când primim oaspeţi de alte religii. Ştiu că nu priveşti cu ochi buni băuturile beţive aşa că trimite-le mie şi fraţilor mei ca să te scăpăm de ele.

Şi mai fă, Doamne să crească ale noastre conturi ca ciupercile după ploaie întru veşnica Ta preaslăvire. Te mai rog, Doamne să faci ca puţinii noştri bănuţi constând în câteva sute de milioane de euro să se înmulţească precum iepurii, iar datoriile BOR către stat să dispară ca roua dimineţii sub razele soarelui.

Facă-se voia Ta, dară să ştii că eu mă bazez pe tine şi am şi făcut un împrumut la cămătării, gândind că n-o să mă laşi să-mi taie aia câte-un degeţel pentru fiecare zi de întârziere. Amin!

P.S. Aoleu, era să uit. Trimite şi o ploaie mititică, să vadă enoriaşii că mă gândesc şi la ei.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...