Cinci cadavre, cu urme de tortură, descoperite în Ciudad de Mexico

Cinci cadavre, cu urme de tortură, descoperite în Ciudad de Mexico Foto: noticias.univision.com
Cinci cadavre, cu mâinile legate cu bandă adezivă şi cu vizibile urme de tortură, au fost găsite într-un cartier select din Ciudad de Mexico, capitala Mexic.

Surse din cadrul poliţiei capitalei mexicane au informat că este vorba despre patru femei şi un bărbat, ucişi prin focuri de armă, care „aveau mâinile legate, iar unele corpuri prezintă posibile urme de tortură”. Ele au fost descoperite în zona Narvarte, în sudul capitalei, în urma unui apel la 112 al vecinilor proprietăţii unde au fost găsiţi.

Din primele cercetări, trei dintre femeile ucise locuiau în zona unde au fost descoperite. Corpurile a două femei au fost descoperite într-o cameră, o femeie și bărbatul se aflau într-o încăpere alăturată, iar cea de-a patra femeie, identificată ca fiind o menajeră, era în baie. Una din victime este de naţionalitate străină.

Poliţia crede că este vorba de o reglare de conturi între traficaţii de droguri.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...