Mama vitregă şi sora lui Osama Bin Laden au murit într-un accident aviatic

Mama vitregă şi sora lui Osama Bin Laden au murit într-un accident aviatic Foto: telegraph.co.uk
Un avion privat, de mici dimensiuni, Embraer Phenom 300, s-a prăbuşit vineri seara, în timp ce încerca să aterizeze pe aeroportul Blackbushe, din sud-vestul Londrei, venind de la Milano.

Aparatul a ratat pista, s-a răsturnat şi a luat foc în apropierea unui târg de licitaţii auto, ce avea loc pe aerodrom. Martorii susţin că în momentul în care a ratat pista, pilotul nu a mai putut evita automobilele ce erau parcate la expoziţia auto. În momentul în care a lovit autovehiculele, au explodat rezervoarele avionului, iar apoi au explodat şi maşinile lovite.

La bordul avionului se aflau 4 persoane, două dintre ele fiind sora şi mama vitregă lui Osama Bin Laden. Niciuna dintre ele nu a supravieţuit.

Ambasadorul saudit la Londra, prinţul Mohammed bin Nawaf Al Saud, a transmis pe contul de Twitter al ambasadei condoleanţe familiei Bin Laden. Familia Bin Laden este unul dintre cele mai proeminente clanuri din Arabia Saudită datorită averii și afacerilor pe care le desfășoară în întreaga lume.

Ambasada saudită cooperează cu autorităţile britanice pentru a investiga incidentul şi a asigura predarea rapidă a trupurilor pentru înhumare în Arabia Saudită.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...