VIDEO: Şmecherul cu BMW, care a omorât un bătrân pentru că traversa prea încet, a fost eliberat din puşcărie

31 Iul 2015
VIDEO: Şmecherul cu BMW, care a omorât un bătrân pentru că traversa prea încet, a fost eliberat din puşcărie foto libertatea
În anul 2010, chiar în Vinerea Mare, un bătrân îşi pierdea viaţa pentru că... a traversat prea încet strada. Un şmecher cu BMW a tăbărât cu pumnii pe el, chiar sub ochii nepoatei sale de 7 ani.

Fetiţa a suferit un şoc în momentul în care văzut cum bunicul său a căzut la pământ din cauza loviturilor primite. Întregul incident, în care se vede cum Cosmin Gigi Drăgan îl loveşte violent pe bătrân, care se prăbuşeşte în stradă, a fost surprins de camerele video.

După ce l-a lovit pe bătrân, golanul se urcă în maşină şi vrea să plece. Se întoarce la locul incidentului nu prea a-l ajuta pe bătrân ci pentru că-şi pierduse brăţara.

Bărbatul lovit cu bestialitate a făcut stop cardiac şi a murit câteva ore mai târziu la spital.

Cosmin Gigi Drăgan a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte. În faţa instanţei acesta a declarat un singur lucru: „Am primit prea mult pentru un pumn“, scrie Adevărul.

La 5 ani de la tragedie, şmecherul cu BMW a solicitat eliberarea condiţionată, aceasta fiindu-i admisă de către magistraţii Judecătoriei Ploieşti.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnatul Drăgan Gigi Cosmin, în prezent aflat în Penitenciarul Ploiesti, în executarea pedepsei de 7 ani închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 466/2010 pronunţată de Tribunalul Dolj şi în consecinţă: Constată îndeplinite condiţiile disp. art. 59 şi urm. Cod penal din 1969 şi dispune punerea în libertate condiţionată a condamnatului, căreia i se atrage atenţia asupra disp. art.61 Cod penal din 1969, privind efectele liberării condiţionate, pentru restul de pedeapsă rămasa neexecutata. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare“, se arată în motivarea instanţei.
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...