A fost destructurată o celulă teroristă a Statului Islamic

Autorităţile din Kuwait au destructurat o celulă a reţelei teroriste Stat Islamic, arestând cinci islamişti, cu vârste între 25 şi 32 de ani.

Cei cinci islamişti participau la antrenamente în tabere teroriste din Irak şi Siria. În locuinţa unuia dintre suspecţi, autorităţile au găsit un drapel al reţelei teroriste Sunnite Stat Islamic.

“Suspecţii au recunoscut că au participat la activităţi pentru însuşirea doctrinei unei organizaţii teroriste şi pentru folosirea armelor”, au transmis procurorii kuwaitieni către The New York Times.

Kuwait şi-a intensificat operaţiunile antiteroriste după ce la sfârşitul lunii iunie, într-o moschee sunnită, a avut loc un atentat sinucigaş din care au rezultat 27 de morţi.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...