SENZATIONAL! A ÎNTÂRZIAT CU ZECE MINUTE IZBUCNIREA CELUI DE-AL III-LEA RĂZBOI MONDIAL!

Îl cheamă Pălămidă Marius şi prin fapta sa eroică a dejucat debarcarea trupelor rusești la Dorohoi, întârziind astfel izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial!

Să-l ascultăm: “Veneam de la un parastas unde mâncasem pe săturate şi băusem cumpătat până am făcut pe mine. Căpătasem un costum de blugi de-al răposatului pe care mă gândeam că o să-l port când voi fi ginerică. Eram fericit.

Mâncam dintr-o găletuşă cu colivă şterpelită din bucătărie şi cântam un cântecel vesel de înmormântare, când am văzut un elicopter zburând deasupra pădurii. Am fost sigur că-s năstruşnicii ăia de contrabandişti care nu ştiu ce să mai inventeze ca să treacă graniţe cu ţigări aşa c-am ţipat să-mi arunce şi mie un bax de Plugarul, că-i plătesc greutatea în colivă.

Dacă am văzut că nu-mi răspunde nimeni, am luat un pietroi şi zvârrr am aruncat după ei. Aparatul a luat foc şi din el l-am zărit sărind pe Putin. Am înţeles de la o babă că Putin era în fruntea trupelor ruseşti care tocmai ne invadau ţara, după Crimeea şi Republica Moldova şi că eu i-am pus pe fugă. Vedeţi ce minuni poate face o colivă bună?”
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...