INCREDIBIL! GURU’ BIVOLARU VINDE BERE LA MÂNA A DOUA!

Inspirat de iniţiativele primarului Gigi care se zbate să scoată banii din orice, Guru Gregorian Bivolaru şi-a deschis un butic în Râmnicu Vâlcea unde adepţii Misa vând bere second hand.

Terapia cu urin... pardon bere second-hand a fost apreciată încă din cele mai vechi timpuri. Omul de Neanderthal a folosit-o frecvent, la început împotriva fiarelor care înconjuraseră copacul în care reuşise să se caţere şi mai apoi în folos personal după câteva zile în care animalele nu plecaseră încă.

Nici vechii daci nu erau străini de această miraculoasă metodă de purificare. O stă dovadă inscripţia în care un nobil dac spunea că dacă se vor arde viile, asta le va mai rămâne de băut bieţilor daci.

În semn de respect pentru iniţiativa asfalt second-hand, Guru Bivolaru i-a trimis şi Primarului două navete cu bere second-hand.

 

• Acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este pur întâmplătoare.

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...