Mâine seară va avea loc un fenomen astrologic rar: LUNA ALBASTRĂ

Mâine seară va avea loc un fenomen astrologic rar: LUNA ALBASTRĂ Foto: arcturian-rainbow-healing.com
Vineri, 31 iulie, la nivel astronomic, vom avea parte de un fenomen puternic, rar, cunoscut şi sub numele de “luna albastră”.

Termenul a fost inventat de astronomul James Hu Pruitt şi se referă la faptul că luna plină apare de 2 ori în decursul aceleiaşi luni calendaristice, nicidecum că celebrul astru Luna îşi va schimba culoarea în albastru. Pe 1 iulie a.c. a mai fost lună plină.

O altă “lună albastră” va mai fi pe 31 ianuarie 2018, dar şi în martie acelaşi an. Apoi, acest fenomen extreme de rar va mai avea loc în 2037.
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...