Gerard Depardieu are interdicţie în Ucraina

Gerard Depardieu are interdicţie în Ucraina Foto: telegraph.co.uk
Celebrul actor Gerard Depardieu este considerat o “ameninţare la adresa securităţii naţionale” în Ucraina şi pentru asta a primit interdicţie de a intra pe pământ ucrainean timp de cinci ani.

“SBU (Serviciul de Securitate Ucrainean – n.r.) a luat decizia de a interzice intrarea lui Depardieu (în Ucraina) pe o perioadă de cinci ani”, a anunţat purtătorul de cuvânt al serviciilor ucrainene, Elena Ghitlianskaia. Purtătorul de cuvânt a mai adăugat că formalităţile legale în privinţa acestei decizii au fost deja transmise Serviciului Frontierei de Stat pentru a fi băgate în baza de date.

Lista persoanelor care au interdicţie de a intra în Ucraina cuprinde peste 500 de nume, între care cel al cineastului sârb Emir Kusturica, al regizorului american Oliver Stone sau cel al actorului american Steven Seagal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...