DIN RÂMNIC LA DRĂGĂŞANI, VIN CLIENŢI ŞI FACEM BANI

REPORTAJ

Suntem Cici, Fifi şi Mimi, trei fete vesele şi facem un reportaj pe drumul RÂMNIC-DRĂGĂŞANI pentru a surprinde în ce măsură lucrările de reabilitare aduc mai mulţi clienţi.

E atât de mult praf încât aproape că nu observăm cum şoferul unui TIR frânează lângă noi. E spătos, tuciuriu şi ne dă emoţii că ar dori să beneficieze de serviciile noastre, dar din păcate se mulţumeşte să beneficieze de serviciile unui tufiş după care pleacă lăsând în urmă un mănunchi de frunze folosite. Ei, n-a fost să fie.

Zece minute mai târziu, trece interimarul Gigi, dar, când ne vede, ăla accelerează şi dispare în zare, că ştie că ne datorează o groază de bani.

Mai trec minute bune, timp în care nu se aude decât ciocnitul sticlelor de bere şi urările de bine ale celor care reabilitează.

Iată că, în fine, opreşte şi un client. Ne tocmim cu el la sânge. Noi solicităm trei sute de euro. El nu este de acord cu propunerea noastră şi spune că ne poate oferi cinci lei în patru rate lunare că nu mai are lumea bani şi că oricum n-o să ne dea nimeni mai mult. Acceptăm, dar chiar în acel moment apare Poliţia şi ne obligă să încheiem brusc reportajul.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...