Judecătoarea care a eliberat violatorii din Vaslui a luat nota 0 la examenul pentru Inspecţia Judiciară

Judecătoarea care a eliberat violatorii din Vaslui a luat nota 0 la examenul pentru Inspecţia Judiciară Foto: luju.ro
Este incredibil cum infractori periculoşi pentru societate sunt lăsaţi în libertate de judecători inconştienţi. Vorbim concret despre cazul celor şapte violatori din Vaslui, care acum sunt în libertate după ce au batjocorit o tânără ore-ntregi, după ce magistraţii de la Judecătoria Vaslui au considerat că ei nu reprezintă niciun pericol pentru nimeni.

Dacă unii vorbesc că în cazul eliberării violatorilor ar fi vorba despre corupţie, ei bine se reliefează tot mai pregnant că, de fapt, este vorba despre un soi periculos de incompetenţă.

Unul dintre magistraţii care a pus trei dintre violatori în libertate este Georgiana Moldova, de Judecătoria Vaslui, care, conform www.luju.ro, în anul 2014 a încercat lamentabil să ajungă la Inspecţia Judiciara a CSM, pentru a ocupa unul dintre cele cinci posturi vacante de inspectori judiciari. Numai că, judecătoarea a luat nota 0 la examenul penal pe care l-a susţinut, prezentându-se în faţa comisiei de toată jena şi luând cea mai mică notă din concurs.


Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...