Un alt apropiat al lui Traian Băsescu luat în vizor de procurori

26 Iul 2015
Un alt apropiat al lui Traian Băsescu luat în vizor de procurori www.eugentomac.ro
Toți apropiații lui Traian Băsescu sunt luați la bani mărunți de procurori, două exemple fiind extrem de recente. Fostul ministru de Interne din perioada PDL, Gabriel Berca a fost arestat preventiv pentru trafic de influență, iar acum a intrat în colimatorul anchetatorilor și liderul PMP, Eugen Tomac.

Oamenii legii susțin că pe vremea când conducea Departamentul românilor de pretutindeni, Eugen Tomac ar fi cheltuit fără justificare milioane de lei, bani care s-au dus pe premii nejustificate, statui de bronz, dar și materiale promoționale.

Eugen Tomac este cercetat de Parchetul Generak pentru abuz în serviciu, sesizarea fiind făcută de Corpul de Control al premierului Victor Ponta.

Potrivit sesizării făcute, 1,6 milioane lei s-ar fi cheltuit având la bază deconturi ilegale. Se pare că preoții de la Mitropolia Basarabia ar fi primit salarii în valoare de 338.400 lei, bani pentru care, de asemenea, nu există o bază legală.

Alți 540.200 lei s-au folosit pentru premii care nu se justifică, iar suma de 72.497 lei a fost cheltuită pe două statui pentru care nu există documente justificative.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...