INCREDIBIL! Femeile se înghesuie la primele CURSURI de SEX ORAL! (FOTO)

INCREDIBIL! Femeile se înghesuie la primele CURSURI de SEX ORAL! (FOTO) foto: perfecte.md
Fără nicio ruşine şi trecând peste orice inhibiţie, zeci de femei au participat la primele cursuri de sex oral. Ele vor să înveţe întreg procesul de la specialişti, pentru ca pe viitor să-şi poată îmbunătăţi viaţa sexuală şi pentru a-şi satisface partenerii.

Cursurile de sex oral se ţin la Chişinău şi sunt iniţiate de o organizaţie non-guvernamentală din Rusia. Zwci de femei au mers la primul training în data de 1 iunie 2015, atunci când i-au cunoscut pe „antrenorii” lor, fiind vorba de psihologi şi sociologi. Ei bine, femeile au şi „jucăriile” necesare pentru a putea exersa.

Ca să înveţe „arta sexului oral”, doamnele şi domnişoarele scot din buzunar în jur de 1.200 de lei, pentru ca în trei ore şi jumătate să fie instruite. Cele care nu vor să participe la cursuri cu alte persoane, îşi doresc anonimatul şi să facă aceste cursuri în particular, trebuie să plătească în jur de 5.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Florin Făgeţeanu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa florin.fageteanu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...