DILEMA POLIŢISTULUI

Subiect de examen la Academia de Poliţie

Se dau trei fete A, B şi c, găsite făcând trotuarul într-o zonă de maximă aglomeraţie.

A. Preferă tartele cu fructe şi bătaia cu frişcă. B. N-a călărit niciodată un elefant în călduri. C. Crede că Iliescu n-avea cum să cheme minerii, când pe el nici măcar Nina nu-l ascultă.

A. Fumează chiştoace găsite pe stradă, dar numai dacă au filtru. B. Ar semna pentru susţinerea lui Mircea Diaconu la europarlamentare, dar n-are pix şi nu ştie să scrie. C. Îl adoră pe Becali şi crede că drăcovenia aia pe care o poartă la gât ca să scape de pârnaie îi dă un aer şic.

A. Este lesbiană, dar numai dacă timp de o săptămână nu-i cade niciun bărbat în plasă. B. Ar face amor şi cu un hipopotam dacă din asta ar ieşi bani. C. Este atât de ruşinoasă încât nu se dezbracă niciodată dacă lumina nu e bine stinsă.

A. Crede că primarul Nichita e cam urâţel, dar că are nişte buzunare extreme de sexi, mai ales când sunt pline. B. Nu s-ar da în lături de la sex în grup, mai ales că face asta de când era la grupa mică. C. Nu poartă niciodată chiloţi, ca să nu-i fie văzuţi de băieţii care obişnuiesc să se uite sub fustele fetelor.

ÎNTREBARE: Care dintre cele trei fete este minoră (10pct.) Care dintre ele este fugită de la adăpost (6pct.) şi pe care dintre ele o cheamă Cici ( 4pct). SE ACORDĂ 4 PUNCTE DIN OFICIU.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...