ÎNFIORĂTOR: Statul Islamic l-a executat pe campionul mondial la kickboxing

ÎNFIORĂTOR: Statul Islamic l-a executat pe campionul mondial la kickboxing Foto www.balkanweb.com
O nouă execuție marca ISIS l-a vizat pe dublul campion de box thailandez, Valdet Gashi, care după ce se alăturase grupării, a decis să se întoarcă la familia sa din Germania. Nu a mai apucat deoarece acesta a fost ucis de grupul terorist, în timp ce încerca să fugă din Siria.

Valdet Gashi, împreună cu alți trei boxeri tailandezi, s-a alăturat statului Islamic, în urmă cu mai bine de 6 luni de zile. “Nu judecați... înainte de a ști toată povestea", scria el într-o postare publica. "Înainte de a începe să mă judecati pentru ceea ce fac, așteptați până când știti toată povestea".

În ultima perioadă, familia boxerului pusese presiune pe acesta pentru a se întoarce acasă. Tatăl boxerului, Enwar Gashi, i-ar fi spus fiului său să termine cu "prostiile" din Siria și să se întoarcă acasă pentru a-i ajuta pe musulmanii din Germania.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...