CAZ CUTREMURĂTOR: Judecător EXECUTAT pentru PEDOFILIE de tatăl victimei (GALERIE FOTO)

22 Iul 2015
CAZ CUTREMURĂTOR: Judecător EXECUTAT pentru PEDOFILIE de tatăl victimei (GALERIE FOTO) foto: luju.ro
Tatăl unei fetiţe de 4 ani, violată repetat de un judecător şi un politician, şi-a făcut singur dreptate, executându-l pe judecător cu trei gloante in organele genitale si unul in cap. Cutremurător caz a avut loc în 2008 în Lituania şi a fost prezentat pe larg de luju.ro. La scurt timp, curajosul părinte a fost găsit mort. Cauza oficială a morţii tatălui este înecarea cu propria vomă, însă se bănuieşte că Drasius Kedys a fost omorât de autorităţi în timpul operaţiunilor de capturare.

În Lituania, părintele care şi-a făcut singur dreptate este considerat erou, iar mormântul său a devenit loc de pelerinaj.

„Mă lingeau, se jucau cu „cocoşelul” pe mine, mi-l băgau în gură, mă puneau să-l ling şi ieşea o cremă din el” i-a povestit fetiţa de 4 ani tatălui ei. Povestea cutremurătoare a început în 2008 când Drasius Kedys a aflat de la fiica sa la ce perversiuni era supusă atunci când se afla la mama ei. Fetiţa l-a rugat pe tată să nu o mai ducă la mama ei, deoarece ca “vine şi Andrius şi mă linge”.

Şocat, Drasius a aflat că fiica sa şi verişoara ei erau plasate unor pedofili chiar de către cele care le-au dat viaţă. Printre pedofili se numărau şi judecătorul Jonas Furmanaviczius şi politicianul Andrius Usas.

Pentru a face dreptate, Drasius Kedys a publicat o înregistrare în care copila de 4 ani povestea despre perversiunile la care era supusă:

“Obişnuiam să venim aici (n.r. – un motel). Mami venea şi ea şi se dezbrăca. Rămânea în chiloţi şi în sutien. Şi ei – Andrius, Jonas şi Aidas (n.r. - persoana rămasă neidentificată) o fotografiau. Apoi mă atingeau pe mine. Mă lingeau, se jucau cu „cocoşelul” pe mine, mi-l băgau în gură, mă puneau să-l ling şi ieşea o cremă din el. La sfârşit, mama îmi spunea: „Uită că te-a lins Usas”. Câteodată, mami nu venea. Rămânea acasă”.

L-a executat pe judecător

După ce a aflat despre atrocităţile la care era supusă fetiţa lui, Drasius s-a adresat organelor de procuratură şi poliţie, în speranţa că autorii vor răspunde în faţa legii. Mai mult, lituanianul a posta şi pe reţelele de socializare înregistrările cu fiica sa în care povestea ce i se întâmplase. Autorităţile nu au făcut nimic pentru ca pedofilii să fie pedepsiţi, iar Drasius şi-a făcut singur dreptate. În data de 5 octombrie 2009, acesta l-a executat pe judecătorul Jonas Furmanaviczius, trăgându-i trei gloanţe în organele genitale şi unul în cap. În aceeaşi zi, şi-a găsit sfârşitul, tot executată şi mama verişoarei fiicei sale, Violeta Naruseviciene, care a fost găsită moartă la periferia oraşului Kaunas. Fosta soţie a lui Drasius a scăpat cu viaţă.

După ce l-a executat pe judecător, Drasius a fugit, fiind ascuns de oameni, care-l priveau ca pe un erou. Până la urmă, lituanianul a fost găsit mort şi se presupune că bărbatul de 37 de ani a fost ucis chiar de autorităţi.

Considerat drept cel mai iubit criminal din istorie, Drasius Kedys a fost votat de lituanieni, în 2010, pe locul al doilea într-un top al oamenilor anului, după preşedintele statului.

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...