Delia Velculescu este noua șefă a misiunii FMI în Grecia

Fondul Monetar Internațional (FMI) a numit-o pe românca Delia Velculescu în postul de șef al misiunii FMI în Grecia. Aceasta în înlocuieşte pe Rishi Goyal.

În 2009, Delia Velculescu a fost coautorul unei analize a FMI dedicată economiei Greciei. În 2013 ea a fost reprezentantul FMI în echipa de creditori internaționali care a negociat pachetul de asistență financiară acordat Ciprului. Delia Velculescu este economistă şi a lucrat cu echipa greacă în ultimii ani.

Până la data de 20 august a.c., oficialii greci speră să termine negocierile pentru un nou program de ajutor cu FMI și Uniunea Europeană.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...