FENOMENE METEO INCREDIBILE LÂNGĂ POARTA ALBĂ

Albă la faţă ca o bucată de brânză Dorna şi tremurând ca o piftie măturată de tornadă, bătrâna Ciumafaie Eleonora ne-a mărturisit următoarele:

- Maică, deşi am votat cu PSD la ultimele alegeri, să ştiţi că încă sunt zdravănă la minte şi că tot ce vă spun e adevărat. De când i-au adus pe Giovanni Becali, pe Cristi Borcea şi care-or mai fi, pe-aici, pe la Poarta Albă se petrec lucruri tare ciudate. Dinăuntrul pământului se aude ceva ca un zornăit de zaruri şi, atunci când bate vântul dinspre puşcărie, o ploaie de bani se abate asupra zonelor apropiate (după cum se vede în poza care am făcut-o cu telefonul mobil şi pe care o ataşez).

Plouă în rafale cu euro sau dolari pe care scrie cu creionul chimic „transfer”. Vrem să vină o comisie să ne spună şi nouă ce se întâmplă. De ce seară de seară femei uşoare sar gardul în puşcărie şi ies dimineaţa dansând din buric cum numai Borcea ştie. De ce? Ne poate spune cineva?
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...