DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX: Andreea Marta, CONDAMNATĂ

21 Iul 2015
DOSARUL PROSTITUATELOR DE LUX: Andreea Marta, CONDAMNATĂ fot dcnews.ro
În celebrul dosar al prostituţie de lux s-au dat şi primele condamnări, iar Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, dispărut în condiţii misterioase, acuzată de proxenetism a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Anchetatorii au acuzat-o pe Marta că ar fi trimis diverse tinere în bratele unor oameni de afaceri cu potential financiar. Magistraţii au mai decis ca Andreea Marta să plăteasca 10 mii de euro şi alte câteva mii de lei.

Procesul a durat mai bine de doi ani, iar Marta a fost condamnată cu suspendare pentru proxenetism şi achitată pentru infracţiunea de constituire a unui grup criminal organizat, din care ar fi făcut parte şi sora ei.

Anchetatorii au stabilit că tinerele exploatate erau fotomodele sau studente din familii modeste. Fetele erau duse la diverse petreceri unde erau plasate unor oameni de afaceri potenţi sau unor persoane publice.

Reţeaua Andreei Marta ar fi furnizat dame de companie şi unor bărbaţi înstăriţi din Italia şi Polonia, care veneau la vânătoare pe un domeniu din Călăraşi.

În alte ocazii, tinerele erau duse chiar la Monaco, la cererea clienţilor. Anchetatorii au reţinut că excursia dura 4 - 5 zile, iar pentru o asemenea escapadă în buzunarele proxenetei ajungeau 10.000 de euro, în timp ce tânăra se alegea doar cu 500 de euro.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...