SCENE GROAZNICE: I-a scos limba fetiţei cu cleştele şi i-a tăiat-o cu foarfeca

SCENE GROAZNICE: I-a scos limba fetiţei cu cleştele şi i-a tăiat-o cu foarfeca Foto: jurnaluldenordvest.ro
Şoc şi groază. O fetiţă de opt ani a fost nenorocită pe viaţă de tatăl său vitreg, un monstru de om care i-a scos cu cleştele limba copilei şi i-a tăiat-o cu foarfeca, iar apoi a obligat-o să îşi bea propriul sânge.

Cazul şocant a avut loc în localitatea Briceni, din Republica Moldova, iar bărbatul găsit vinovat de maltratarea copilului a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Mama copilului, care era concubina monstrului, a fost cea care le-a declarat anchetatorilor că soţul ei se comporta agresiv cu fetiţa. Însă, cea care a scos totul la iveală a fost învăţătoarea minorei.

Înainte de a-i scoate limba cu cleştele şi a i-o tăia, fetiţa i-a povestit învăţătoarei sale că este bătută de tatăl ei vitreg. După ce cadrul didactic a încercat să intervină, bărbatul s-a răzbunat pe fetiţă şi a nenorocit-o pentru tot restul vieţii.

Poliţiştii din localitate au mai descoperit că şi ceilalţi copii ai familiei au fost tăiaţi cu foarfeca pe mâni, iar apoi puşi să-şi bea sângele. Mama minorilor a asistat la toate aceste scene groaznice, însă nu a intervenit niciodată.

Tocmai de aceea, bărbatul a fost băgat în spatele gratiilor, în timp ce femeia a fost decăzută din drepturi, copiii fiind duşi la un centru de plasament.


Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...