Un italian a fost condamnat la închisoare pentru că obliga românce să se prostitueze

Un italian a fost condamnat la închisoare pentru că obliga românce să se prostitueze Foto: perthnow.com.au
Gennaro Hajdari, în vârstă de 32 de ani, italian de etnie romă din Lecce – Italia, a fost condamnat zilele acestea la şapte ani de închisoare sub acuzaţia de proxenetism, şantaj, vătămare corporală în formă agravată şi port ilegal de armă. El a a bătut şi a obligat să se prostitueze şase tinere românce din localităţile Trepuzzi şi Torre Lapillo (Puglia).

Din plângerile depuse împotriva sa reiese că proxenetul pretindea în fiecare săptămână de la fiecare fată o taxă de 200 euro, bani pe care acestea îi obţinea din întreţinerea de relaţii cu diferiţi bărbaţi. Dacă se întâmpla ca o fată să nu poată să îi dea banii în vreo săptămână, aceasta era ameninţată cu moartea şi bătută. „Ne înjura, ne spunea „te împuşc", ne lovea cu pumnii şi cu picioarele până ne întorceam pe stradă la muncă. Pe una dintre fete a rănit-o pe faţă şi pe braţe cu un cuţit", reiese din mărturiile depuse de victime la poliţie, preluate de actualitatea.it.

Cercetările împotriva lui Gennaro Hajdari au început încă din iunie anul trecut, dar poliţiştilor le-a luat mai bine de un an ca să strângă probe împotriva lui, iar zilele trecute italianul a fost condamnat la şapte ani de închisoare şi amendă de 5.600 de euro pentru daunele morale aduse tinerelor românce.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...