Femeia care a ucis americanca de origine română în Emiratele Arabe a fost executată

Femeia care a ucis americanca de origine română în Emiratele Arabe a fost executată Foto: ro.blastingnews.com
Ala'a Badr Abdullah al-Hashemi, 31 ani, asasina educatoarei americane de origine română Ibolya Ryan, a fost executată în această dimineaţă, anunță agenția de stat WAM.

Ibolya Ryan, în vârstă de 47 de ani, mama unor gemeni în vârstă de 11 ani, a fost înjunghiată într-un mall din Abu Dhabi pe 1 decembrie. Criminala a atras-o pe Ryan într-o conversaţie pretinzând că este o femeie bătrână şi vulnerabilă şi a atacat-o pe profesoară din cauza naţionalităţii acesteia. Yemenita a ucis-o pe Ryan în cabina toaletei, înjunghiind-o de mai multe ori cu un cuţit.

La câteva ore după ce a ucis-o pe Ibolya Ryan, femeia a plasat o bombă improvizată în fața ușii apartamentului unui medic americano-egiptean care trăia în Emiratele Arabe Unite, dar dispozitivul exploziv a fost dezamorsat în siguranță.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...