INCREDIBIL: Femeile care se tund, vopsesc şi se îmbracă în pantaloni SUNT BLESTEMATE! Dar pot să doneze pentru Catedrala Mântuirii Neamului

Îndobitocirea prin religie nu este doar apanajul religiei musulmane. Nici ortodocșii nu se lasă mai prejos, deși nu sunt atât de radicali ca cei care se închină lui Allah. Un exemplu în acest sens stă un afiș postat la o mănăstire din nordul Românie, afiș descoperit de prisacariu.ro.

Lăsând la o parte faptul că trei sferturi din femeile din toată lumea se tund (măcar vârfurile), se vopsesc și îmbracă pantaloni, dar nu pentru a-l tenta pe diavol... ci pentru că este un obiect de îmbrăcăminte extrem de comod, afișul din mănăstire ne atenționează că cele care procedează astfel sunt “urâciuni”.

În fine, după ce cuvioasele fețe care au conceput un astfel de anunț ne afurisesc, aflăm dintr-un alt afiș, aproape de lipit de primul că trebuie să sprijinim construirea catedralei neamului, contribuția fiecăruia fiind oare necesară. Oare și “urâciunile” au voie să doneze?

Cu mult umor, prisacariu.ro răspunde la această întrebare:

„Pe afișul ăla impozant nu se precizează dacă pot dona și “urîciunile înaintea Domnului Dumnezeu”, alea care își tund părul, și-l coafează și vopsesc, bașca se mai îmbracă și-n veșminte bărbătești. Dar îmi imaginez că pot dona, dacă vor să ajungă în rai după ce mor și nu mai contează că s-au tuns, coafat, vopsit și îmbrăcat cu pantaloni.

Dar, presupun, asta nu le permite și intrarea în Catedrala Mîntuirii Neamului. Noroc că megacatedrala va fi gata prin 2017, așa au și “urîciunile” timp să-și lase părul să crească, să-și ia rochii pînă la pămînt și să nu se mai coafeze și vopsească. Amin!”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...